+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Aktuality

Advent v Bredě

Hořící plamínek první svíčky na adventním věnci značí začátek Adventu, který letos připadá už na 27. listopadu. A jak bude v Bredě vypadat radostné očekávání Vánoc? Program bude patřit zejména dětem.

27. listopadu v 17.00  Rozsvítíme Vánoční strom za pěveckého doprovodu ZŠ a MŠ Skřipov a začíná akci Strom  Splněných Přání

4. prosince už je za dveřmi Mikuláš se svým programem od 15.00 do 18.00 hodin

11. prosince se vydáme Po  stopách adventu od 15.00 do 18.00 hodin

18. prosince se můžete těšit na Vánoční nadílku od 15.00 do 18.00 hodin

Každá adventní neděle nabídne program pro děti, který rozhodně stojí za návštěvu.

4.12. Mikuláš za  dveřmi

Kromě tradiční Mikulášské nadílky se děti dočkají vlastnoručního zdobení vánočních perníčků a zábavy v podobě stolních her rádia Blaník. Rozdáme také spoustu sladkých perníčků. Pro podtržení Vánoční atmosféry vystoupí děti ze Základní umělecké školy Opava. Za upečené perníčky a dodanou polevu děkujeme restauraci U Babičky.

11.12. Po  stopách adventu

Třetí adventní neděle odhalí další interaktivní program pro děti s výrobou vánočních minisvícnů, zdobením perníčků a také předáním Vánočních dárků dětem ze Základní školy pro tělesné postižené v Opavě. Za odměnu nám děti zazpívají nejen vánoční koledy.

Svými iluzemi, kouzly a neotřelými kousky vás naprosto očaruje kouzelník Nikolas Kara.

18.12. Vánoční nadílka

A to nejlepší na konec. Děti si podle vlastní fantazie nebo podle předlohy vyzdobí vánoční baňku, pochutnají si na vlastnoručně nazdobeném perníčku a odnesou si malý dáreček. Nebude chybět ani vystoupí pěveckých sborů Věnečky a Fidorky pod vedením Barbory Grygerové se svým nejen vánočním repertoárem a doprovodí je na klavír Markéta Polednová a na housle Michaela Ripková.

Advent v Bredě
© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít