+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Aktuality

  • Aktuality
  • Dobročinná akce Světlo po bouři s Alexem Dowisem

Dobročinná akce Světlo po bouři s Alexem Dowisem

Zveme vás na dobročinnou akci Světlo po bouři s Alexem Dowisem, která proběhne v sobotu 19. října od 17:00 hodin v podzemních garážích -1P, OC Breda & Weinstein.

Návštěvou akce podpoříte Opavany zasažené povodní a shlédnete příběh doslova malovaný světlem v podání Alexe Dowise, kreativce, který snoubí moderní a originální umělecké směry s moderními technologiemi.  Vaši pozornost jistě zaujme také malířská tvorba Jiřího Jirsy, jehož obrazy budete moci nejen zakoupit, ale také vydražit. Výtěžek dražby podpoří vybrané Opavany zasažené povodní. Za zmínku stojí také vystoupení Dominika Fajkuse, opavského pianisty, který se nebojí bořit hranice mezi žánry. Nebude chybět ani afterparty s DJem. Zdarma je zajištěn welcome drink a občerstvení.

Nedávná povodeň zasáhla životy mnoha lidí. Mezi nimi se v zoufalé situaci ocitli také paní Vladimíra H. 80 let a Miroslav T. 77 let.  Oba byli nuceni opustit své domovy.

Byt paní Vladimíry byl kompletně zatopený, voda dosáhla výšky 2 metrů a zničila podlahy, stěny i nábytek. Paní Vladimíra má sníženou pohyblivost a je pro ni nemožné zdolat schody do poschodí, kde bydlí její dcera.

Osud pana Miroslava T. velmi nepříznivě zasáhly povodně v roce 1997. Ničivý živel byl tehdy příčinou sebevraždy jeho manželky. Nyní se pan Miroslav pohybuje výhradně na invalidním vozíku nebo s pomocí berlí a je odkázán na pomoc psychologa. I jeho byt potřebuje rozsáhlou rekonstrukci.

Vstupné je 250 Kč a zahrnuje welcome drink a občerstvení. Předprodej vstupenek ZDE.

Více o tvorbě Alexe Dowise na dowis.cz.

Více o tvorbě Jiřího Jirsy na jirsaart.com.

Více o tvorbě Dominika Fajkuse na facebook.com/FajkusDominik.

Na místě je možné přispět do zapečetěné kasičky. Vstup na akci je od 16:30 hodin a předpokládaný konec 24:00 hodin.

Dobročinná akce Světlo po bouři s Alexem Dowisem
© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít