+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Aktuality

Ovínění

Ať už jste milovníkem bílého či červeného vína, sektů či prosecca z dalšího vydání Minifestivalu Ovínění budete nadšení. Moravská i světová vína, prosecca a sekty představí nejen opavské vinotéky a prodejci v příjemném prostředí střešní terasy OC Breda & Weinstein.

Stejně jako předchozí ročníky je vstupenkou na akci degustační sklenice, do které jsou návštěvníkům rozlévány degustační vzorky. Sklenici zakoupíte u vstupu na akci za 90 Kč. Pozor letos si víno vychutnáte z nového typu sklenic.

Ovínit se minimálně pěti vzorky vína představuje pomyslnou vstupenku na řízenou degustaci v podaní Ing. Michaely Lasotové, sommelierky a degustátorky. Představí 8 vzorků vinařství Arte Vini. Jak na to? Ochutnejte do 19:00 hodin minimálně 5 vzorků vína, svou účast potvrďte u hostesek a pak už jen doufejte, že budete jeden z 12 vylosovaných. Hodnota jedné degustace je 500 Kč.

Pokud chcete mít účast na degustaci v kapse, můžete si zakoupit své místo ZDE. Degustaci povede Ing. Michaela Losotová, obsahuje 8 vzorků vína a občerstvení.

Předpokládaný začátek degustace je 19:30 hodin.

I letošní ročník akce Ovínění má dobročinný charakter. Část výtěžku akce podpoří Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat. Po celou dobu konání akce je možné přispět do zapečetěné kasičky libovolnou částkou. Všem, kteří přispějí děkujeme!

Víno moravské i světové, prosecco i sekt, poteče proudem na Minifestivalu Ovínění v pátek 14. června od 16 hodin. Nezbývá než dodat: "Na zdraví!".

Terasu najdete ve 2P kolem KFC a podél dětského hřiště Bredíkova.

V případě nepříznivého počasí se akce přesunuje do pasáže v podlaží 0.

Představení všech účastníků Ovínění, najdete v naší FB události ZDE.

Ovínění
© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít