+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Aktuality

  • Aktuality
  • Známe jména výherců BredaMánie

Známe jména výherců BredaMánie

Výhercům gratulujeme:
Poukaz Exim Tours na 50 000 Kč vyhrála Radka Šidlíková
Smart TV TCL prodejny Space vyhrál Jan Minarčík
Poukaz C&A na 10 000 Kč vyhrála Karolína Masná
Poukaz New Yorkeru na 10 000 Kč vyhrál Martin Schön
Poukaz Meatfly na 10 000 Kč Gabriela Benová

Populární nákupní horečka zvaná „BredaMánie“ je zpět a rovnou v novém exkluzivním formátu! Soutěžíme o ceny za 100 000  Kč! Nakupujte, registrujte se, odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte jednu z luxusních cen! 

Soutěžíme o zájezd pro dva za 50 000 Kč od Exim Tours, Smart TV od Space, Dárkovou kartu C&A v hodnotě 10 000 Kč, Voucher v hodnotě 10 000 Kč od New Yorkeru, Dárkový poukaz do Meatfly v hodnotě 10 000 Kč a Voucher v hodnotě 4 000 Kč do Sparkys. Výhry od New Yorkeru a C&A navíc doplní rady influencerky, vizážistky a stylistky Táni Bystroňové, která poradí s výběrem outfitu a odhalí tipy na líčení a účes. Z těchto příprav vznikne video s výherci a bude následně zveřejněno na sociálních sítích.

Zůstat Bredě věrný se vyplatí a teď navíc dvojnásobně! Nakupujte v prodejnách OC Breda & Weinstein minimálně za 500Kč, s platnou účtenkou navštivte v termínu 9. října – 1. listopadu 2023 stánek s hosteskami. Ten najdete poblíž vstupu z ulice U Fortny. Hosteska Vám výměnou za účtenku (přijímáme všechny prodejny kromě Hypermarketu Albert a Směnárny) nabídne výherní kartičku. Pak už jen stačí správě odpovědět na soutěžní otázku. Po jejím vyplnění navštivte prodejnu C&A v podlaží 0, kde do uzamčeného boxu vhoďte kartičku. Výherce vylosujeme 2. listopadu. Máte se na co těšit!

Zapeklitá soutěžní otázka: Jak zní křestní jména podnikatelů Bredy a Weinsteina?

Video s losováním výherců bude zveřejněno na sociálních sítích.

Nevíte si rady se soutěžní otázkou? Koukněte do přílohy ke stažení.

Známe jména výherců BredaMánie
© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít