+420 731 143 545

info@ocbreda.cz

Aktuality

Aktivity den 2021

Ten nejlepší výběr volnočasových aktivit jsme pro Vás připravili ve spolupráci s Moravskoslezským Deníkem v podobě eventu Aktivity den.

Akce nabídne přehlídku toho nejzajímavějšího z Opavy a okolí. Děti a letos také senioři budou moci vybírat z tanečních kurzů, capoeiry, basketbalu, jazykové školy, crossfitu, hokeje, mažoretek či roztleskávaček nebo různých fitness aktivit. Nebudou chybět ani sportovní ukázky. Součástí programu budou i kreativní dílničky.

Jednotlivé aktivity postupně odhalíme na našich sociálních sítích, tak buďte ve střehu.

Nebude chybět tematický fotokoutek s rekvizitami a možností tisku fotografií na místě.

Fanoušci ČT Déčko se dočkají workshopu plného neotřelých tanečních kreací v podání tanečníků z pořadu Rytmix. Workshop povede mistr Evropy v Electric boogie Patrick Ulman a tanečnice z tanečního klubu MG Dance Kristýna Janásová, Anna Ledererová, Gabriela Kludská, Laura Horváthová.

Aktivity den moderuje DJ Lowa.

Nabídka kurzů je připravena pro děti, ale i seniory, takže přivítáme všechny věkové kategorie.

Program odstartuje v pátek 27. srpna od 13 hodin v 0. podlaží OC Breda & Weinstein.

Účastníci, kteří se představí během Aktivity dne:

Slezský FC Opava

Již tradičně bude součástí Aktivity den 2021 také Slezský FC Opava! Přijďte navštívit náš stánek a shlédnout ukázku z tréninku naší přípravky.

Měření tuku

Zajímá vás jaké máte množství podkožního tuku, odpadní vody v těle? Váš metabolický věk, množství svalové hmoty či rychlost metabolismu? Vše se dozvíte u našeho stánku! 

Jazyková škola FAKTUM

Kromě klasických či individuálních jazykových kurzů nabízíme i pomaturitní studium, a dále různé formy doplňkové přípravy k maturitním či přijímacím zkouškám, k certifikátním zkouškám, doučování aneb IQ doping pro žáky základních i středních škol.

Divošky Opava

Gymnastika, tanec, pohyb? Staň se jednou z basketbalových Cheerleaders a vystupuj při domácích zápasech v Opavě.

Taneční škola Dance4Life

Nabízíme kurzy zaměřené na disco dance, modern dance, street dance i baletní a gymnastickou průpravu.

Taneční a sportovní klub Opava

Jsme taneční klub, který nabízí výuku latinskoamerických a standardních tanců jak na rekreační úrovni kroužků a kurzů, tak na sportovní úrovni se soutěžní přípravou.

Jazyková škola Hello

Jazyková škola Hello bude na Veletrhu volnočasových aktivit nabízet Kurzy pro děti, veřejné kurzy pro dospělé a seniory a také kroužky angličtiny s rodilým mluvčím a kroužky Příprava na certifikát Cambridge pro děti.

Mažoretky AMA

Mažoretky AMA, několikanásobné Mistryně ČR, Evropy i světa, existují v Opavě téměř třicet let. Jedná se o dynamický sport, s využitím techniky tance, gymnastiky, akrobacie a práce s náčiním.

BK Opava

Můžete se těšit na ukázky tréninku B-týmu!

ZŠ Erazim

Stavte se seznámit s jedinou alternativní školou v Opavě, co má i druhý stupeň. Vysvětlíme, proč by naše děti chtěly školu i o prázdninách. Povíme vám, jaké to je, když se děti přímo podílí na chodu školy, taky vám třeba představíme kombinovaný program touzapo. Těšíme se setkání se všemi!

Vem Camará Opava

Capoeira představuje unikatní kombinaci bojového umění, akrobacie, hudby, tance a brazilské kultury. U stánku našho klubu Vem Camará Opava se můžete seznámit s historií capoeiry, prohlédnout si tradiční brazilské hudební nástroje a podívat se na ukázky capoeiry naživo. Těšíme se na vás.

PEHA Gym

PEHA Gym nabízí cvičení zaměřené na funkční pohyb a na cvičení na vibračním stroji PowerPlate My5. Je primárně zaměřený na skupinové lekce malého počtu cvičenců. Cvičení je vhodné pro každé dítě,
které rádo sportuje, ale nechce se specializovat pouze na jeden konkrétní druh sportu. Tímto bychom Vás rádi pozvali k našemu stánku, kde se dozvíte více informací o cvičení a kde také bude možné děti na cvičení přihlásit.

Colliery Opava

Tak jako CrossFit je funkční cvičení vhodné pro všechny bez rozdílu věku, pohlaví i kondice, tak i my chceme vytvořit v rámci Opavy širokou platformu, která bude sdružovat jak CrossFit fanatiky, tak běžné lidi, kteří si v dnešní moderní a uspěchané době chtějí stále uchovat či znovu vytvořit zdravé, pružné a odolné tělo a mysl...

Fit centrum Mandala Opava

Jako každý rok bude prezentovat trenér Daniel Hampel se svou sestrou Barborou Hamplovou lekci NW Method, kterou založila bývalá trenérka od Madonny - Nicole Winhoffer. 



Aktivity den 2021
© ARSYLINE 2017
}
Upozornění
Zavřít